UTISCI POSJETILACA IZLOŽBE „DELFIN JE MOJE IME“

Izložbe su finalni rezultat rada svih zaposlenih u Prirodnjačkom muzeju, naš najvidljiviji proizvod. Zato nas ohrabruje i podstiče na dalji rad kad od naših posjetilaca dobijemo poruke čiji sadržaj vam prenosimo u daljem tekstu.

“Ovim putem želim da Vam kažem da smo iz vašeg muzeja ponijeli najljepše utiske, djeca su zaista oduševljena onim što su vidjela, a zaposleni vašim gostoprimstvom i predusretljivošću. Ovo je bila naša druga posjeta muzeju, i za oba puta imamo samo pozitivne utiske i riječi hvale. . . .”

Dragica Kosić Direktor JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi

 

„Susret sa delfinom je nešto što oduvijek sanjam i kao prvi korak ka tome sa sestrom sam pośetila izložbu „Delfin je moje ime“ u Prirodnjačkom muzeju Crne Gore. Čitajući probrane na plavetnilu sortirane informacije počeh malo da grcam jer me istovremeno obuzeše uzbuđenje, oduševljenje i tuga zbog svega što čovječanstvo učinje našem plavetnilu. Grcanje se ublaži kad na licu mjesta počeh da razmjenjujem utiske sa Ćićkom, a uzbuđenje nadvlada ostale emocije kad prvi put stavih VR naočare i uronih međ’ živi svijet mora i okeana. . . .

. . . U muzeju smo ostale skoro dva sata i mogle smo slobodno još toliko. Utiske sam prvo prenijela đeci, pripremila ih na ono što mogu da očekuju i jedva čekam da pođem s njima i kroz njihov doživljaj dodatno obogatim svoj. . . .“

Gorana Kusovac

 

Zahvaljujemo na podršci i nadamo se da ćete nastaviti dolaziti na naše slijedeće izložbe i manifestacije.

Povezani članci